Welkom op de site van de familie van den Brink.

Een mooie herinnering is de eeuwig weerklinkende echo van een bijzonder moment.
Olaf Hoenson

Aan de hand van oude foto's, getuigschriften, krantenartikelen ben ik bezig om mijn levensverhaal en dat van mijn familie bij elkaar te schrijven. Ik heb al wat staan bij de geschiedenissite van De Boulevard in Arnhem, waar ik 25 jaar les heb gegeven. Bij Columns kun je mijn ervaringen als docent lezen.
Veel leesplezier.

Een hele klus waar ik nog wel even mee bezig zal zijn.
Even de foto's hierboven verklaren. Links is mijn moeder in de tijd dat ze in Tilburg in de Armhoefstraat woonden. Rechts zie je mijn vader op hetzelfde adres. Hij werkte bij Hotel Piet Mulder(s) als kellner (gastheer zeggen ze tegenwoordig.) Daartussen in zie je Hotel Royal in de Visstraat in Den Bosch. Daar hebben we in de oorlog gewoond. Mijn geschiedenis begint eigen nog een foto eerder. Ik ben geboren in Chalet Royal bij het Wilhelminaplein (Heetmanplein) in 's-Hertogenbosch. Vlak na de oorlog zijn we naar Soest verhuisd. Dat is de tweede foto. Hotel de Bosvijver dat al weer heel wat jaartjes geleden is afgebrand. Maar voor het zover was waren we al naar de overkant verhuisd. Hotel van den Brink. Tegenwoordig heet het Eetvilla van den Brink, waar twee neven van mij met veel succes met de pollepel zwaaien. Daaronder zie je een familieportret uit de oude doos. Mijn oudste broer Leo en mijn zussen Lies, Lia en Ludwien.
De artikelen beginnen allemaal op een nieuwe pagina. (pdf formaat, dus je kunt ze downloaden). Als je klaar bent met lezen, kun je de pagina sluiten. Dan ben je weer terug op de startpagina.

Neven en nichten die nog wat kunt vertellen over vroeger, zijn van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen.
Van andere bezoekers stel ik een reactie zeer op prijs.